Låna pengar med SMSlån

SMSlån är ett snabbt och enkelt alternativ för den som vill låna kontanter fort. Idag är det många kreditgivare som valt att fokusera på just snabblån av olika slag. Och av dessa är det många som låter dig låna pengar via sms. För 12-13 år sedan hade i princip de fyra storbankerna Swedbank, SEB, Nordbanken och Handelsbanken monopol på alla utlåning i Sverige. Sedan introducerades SMSlånen på marknaden och allt man tidigare trott man vetat om lån ställdes ändan på bara några dagar. Plötslig var det möjligt att låna pengar och få smslånet utbetalt redan nästa bankdag. Med tiden har lånen via sms och på Internet blivit ännu bättre och idag är det är du, i egenskap av kund, som sitter i förarsätet och har möjlighet att välja den långivare som erbjuder dig bäst villkor.

smsla%cc%8an

Saker att tänka på vid lån

Den som vill låna pengar bör alltid se till att noggrant gå igenom företags olika låneavtal och sedan jämföra dem med varandra. Genom att välja rätt kan du spara mycket pengar och undvika onödiga risker. Totalkostnaden för smslån kan nämligen variera med flera tusen kronor för jämförbara lånealternativ. Snabb-finans.se skriver om olika jämföringssajter där man kan hitta det bästa lånet.

Spara pengar på tillfälliga erbjudanden

Det är alltid viktigt att ta tillvara de bästa erbjudandena, då får du ut maximal valuta för ditt SMSlån och får pengar över till annat. Ett prisvärt erbjudande på lånemarkanden idag, är gratis smslån. Flera långivare erbjuder nya kunder att låna pengar gratis vid första lånetillfället. Det innebär att du har möjlighet att teckna ett vanligt smslån kostnadsfritt utan ränta. Just nu har du möjlighet att låna upp till 4000 kr gratis genom en enda enskild långivare. Givetvis finns det inte heller något som säger att du inte kan utnyttja flera erbjudanden från olika lånebolag. Sammantaget har du därför möjlighet att låna mer en 10 000 kr gratis – förutsatt att din ansökning godkänns hos varje enskild kreditgivare.

Enkelt att låna!

Oavsett om du väljer att använda mobiltelefon eller dator då du lånar pengar via smslån, är det mycket enkelt och tar inte många minuter i anspråk. I de flesta fall kommer du att i samband med ansökan kreditprövas genom UC. I den mån kreditgivaren tillämpar egen anpassad kreditprövning är det möjligt i vissa fall också att erhålla lån av pengar via sms med betalningsanmärkningar.

Godkänt lån utbetalas normalt inom ett par timmar och senast inom en till två bankdagar. Somliga långivare garanterar att du får pengar direkt insatta på ditt konto redan samma dag. Generellt har snabblån en mycket kort utlåningstid på omkring 15-30 dagar. Att låna pengar via sms bör därför endast ses som en mycket temporär finansiell lösning och det är viktigt att du vet att du har möjlighet att återbetala krediten inom tidsramen. Vissa avtal gör det möjligt för kunder att förlänga sina pågående lån med extradagar, andra inte. Räkna aldrig med att du skall kunna få uppskov på smslån.